Bilaga 71


Kommer du ihåg?

Ett “ärligt” kärleksbrev från Barbara, detta hittade jag i en mapp idag, något hon uppenbart kokade ihop förra sommaren och något som jag lyckades förtränga då.  Jag sa till mig själv innan jag började författa mitt svar: det här är sista gången som jag ger mig in på nått sådant med henne. Eller med nån annan med likvärdig läggning. Jag ville känna efter hur det skulle kännas att svara på en massa grundlösa anklagelser och se om det fortfarande kunde påverka mig. Det gör det visst, men nu när jag vet vad detta är, är jag i det närmaste immun. Nu är det bara barnen som också ska räddas, inte det lättaste kanske men det känns som min plikt, att även ge mina tjejer en ärlig chans. 


 

 1. Detta är den absolut sista gången som jag tillåter mig bli inblandad i din gyttjebrottning, men du ska få svar på tal.


 2. Visst mins jag när jag knöt min näve i frustration över att du inte kunde argumentera utan var tvungen att omvandla allt som sas oss emellan till nån sorts sinnessjuk drama. Och hur mycket logik jag än försökte tillföra så kunde jag i min vildaste fantasi inte föreställa mig att ditt egentliga syfte med dessa utspel handlade om makt, kontroll och underhållningsvärde


 3. Naturligtvis blev det om möjligt ännu intressantare när du kom underfund med nyttan med att ha barn och hur dessa kunde användas i en konfliktsituation, att jag inte kunde greppa detta i stridens hetta, att jag hela tiden trodde att du var normal och att det var på riktigt nått fel på mig. Jag måste idag medge att jag visst tycker lite synd om dig, vem ska du leka med nu när din tama aspie är borta.


 4. Nä, men jag kommer ihåg när du slängde ett glas iskallt vatten i mitt ansikte när jag hade somnat i tv fåtöljen med en öl i handen efter en hård arbetsdag. Jag ska för ordningens kull tillägga att detta var den andra gången på några dagar och den här gången var jag tvungen att visa mina känslor, jag blev med fog ärligt förbannad på dig och jag skrek rakt ut, det är kanske så sovande människor reagerar av ett glas vatten i ansiktet, vad tror du? Du upptäckte i alla fall att du kanske gjort nått dumt och du sprang iväg och gömde dig under täcket i sovrummet. Jag medger att jag genom täcket i ren förtret klappade till dina smalben samtidigt som jag utbrast nått om ”jävla idiot”. Jo jag slog dig på dina smalben med en kudde genom ett täcke, han du föreställa dig hur ont det måste ha gjort, jag kan berätta för dig, så pass att din fantasi gick igång. Allt efter den dagen har nämligen kretsat om hur jag misshandlat dig och vilken brutal och hemsk jävel jag är. För ordningens skull, barnet i sovrummet är bonus, tillskrivet i efterhand, det fanns inget barn där när jag sprang ifatt dig med min fruktansvärda kudde i handen


 5. Skolavslutningar är en pest och du var väl tvungen att hitta en anledning att bråka om nått då med, så fort det fanns en tillstymmelse till stress från någon annan källa, så var du på, allt för att få igång mesta möjliga cirkus, alla dessa cirkusar och så lite tid. Jag kan bara förebrå mig själv över att jag inte kunde genomskåda ditt behov att skapa dessa. Jag kan hålla med, den bilen var snabb, men nu har du sålt den och köpt skor för pengarna så nu är det väl äntligen bra, eller?


 6. Men nu blandar vi ihop det hela igen, det var ju du som gillade att kommentera och göra miner och små elaka gliringar för att få igång dramat igen, när NK tårtan var uppäten och presenterna uppackade, då fanns det ju ingen riktigt bra anledning att jag skulle vara kvar heller, då var det bättre att jaga iväg mig hemifrån. Annars skulle ju tjejerna inte kunna se vilken hjälte du var, en riktig supermorsa som räddade dagen och jagade iväg draken.


 7. Vem åker till medeltidsveckan för att vara nykter, men jag tror att jag förstår vad du tänkte säga här, att jag var FULL. Barnen däremot de få gångerna som jag såg dem var så fulla av ditt hat och förakt att det inte fanns så många tillfällen då vi kunde umgås. Ida ville vara med sina vänner och Freja var fasttejpad vid dig, så även om jag skulle försöka var de redan inställda på att på att vända mig ryggen ifall vi sågs. Du själv var fullt upptagen av att hitta alla tillfällen du kunde för att bevisa att din teori var riktig och att jag var en suput som struntade i mina barn. Jag kallade dig visst för något nedlåtande, nått i stil med att det du gjort var kalkylerat och svinaktigt men med tanke på vad du lyckats åstadkomma som kan jag tycka att jag ändå var rätt snäll i min ton. Du vet att låste upp mina sista pengar på ditt konto över helgen, att jag fick låna för att överleva och att Anastasiia fick betala för hotellet, jag antar att det var ditt sätt att försöka skrämma iväg henne innan det blev nått allvarligt mellan henne och mig. Du lyckades nästan.


 8. Visst, efter att du vänt upp och ner på allting för vilken gång i ordningen som helst, så lär jag väl ha sagt att en bra mamma är en död mamma och i sin förskräckelse hade även de ganska svarta känslor mot dig, men känslor har ju alltid varit nått som du ville ha under total kontroll och som du portionerade ut optioner på som det passade dig.


 9. Stackars Barbara och du verkar fortfarande vara vid liv, även om du idag är lika missförstådd. Jag vet inte om det är kulturkrock eller personlighetsstörning men i Sverige så skämtar man ibland bort hemska tanka som döden och om du drar dig till minnes så utelämnade du ”ja vi får hoppas att du inte dör nu” – jag vill inte bli ensam med barnet.


 10. Ja den var vidrig och vi skrattade rätt gått åt den båda två när du hade kläckt den, att du sen uppmanat mig att dra in vår dotter och att du sen bad mig att fabricera en minnesboks anteckning som vi kunde skrämma honom med. Det är väl det här om kallas för grisbrottning, vem var det som började egentligen, ingen vet, skickligt Barbara.


 11. SE svar på fråga nr. 10. det här börjar bli lite tjatigt nu, Barbara.


 12. Varför skulle jag sparka på en hund, att han drar i kopplet oberoende om det är bra för honom eller inte, inget man kan göra så mycket år han är den sortens knäpp-o. Men att hålla honom i koppel i ur och skur är mera din grej. Kommandon och lydnadsträning, vi har pratat, eller rättare sagt jag har försökt förklara både för dig och för Ida att han visst mår bäst av att bara släppas fri i skogen. Han gör då sin runda och sen kommer han tillbaka, det är en sån hund,men varför skulle du lyssna på en som mig?


 13. Ja, och du vet mycket väl varför, de levde satan i korridoren på e-höjden och hade du istället låtit mig hålla på så hade vår dotter haft sin dator nu, men vänta, det var väl det som var meningen, att hon inte skulle få nån dator och att du då istället skulle kunna skuldbelägga mig för detta inför henne. Det låter om att du redan börjat sätta din 31/3 plan i verket där. Jag gjorde nått (stackars mig, jag vet inte vad) som du såg som en provokation, nä du provocerade mig helt medvetet och du gjorde det för att sjösätta din plan. Du har väl aldrig gjort någon annan än dig själv någon tjänst och detta var en av dessa.


 14. Denna tror jag att vi sparar till tingsrätten om några dagar


 15. Du behöver nog inte tacka mig för något och du behöver för all del inte upprepa mitt namn två gånger heller. Bobo var en clown, och hur illa du än må tycka om dessa, så har du oundvikligen blivit en själv, Du får göra precis vad du känner för med den kunskapen, Jag är också väldigt lycklig över att våra fantastiska barn finns till, men det var ditt initiativ och de började tjäna sin mammas syfte innan de föddes. (I alla fall Ida) jag begär inte att du ska komma ihåg detta, då ditt minne är selektivt har vi fått erfara genom åren. Men du passade på att hjälpa mig att vara ”lite klumpig” i samband med att jag var färdig att bryta upp med dig 2001.


 16. Om du är lycklig eller olycklig eller död och begraven är för mig fullkomligt egalt, du har ställt till med en massa orda genom åren och jag vet i dagsläget inte om du riktigt fattar hur mycket. Men jag ska berätta för dig en sista gång vad det är vi står inför och vad som kunnat bli bra istället ifall du inte behövt tävla om precis allt. Föräldraskapet är inte en tävling, förstår du det finns inget pris att vinna här. Det som gör att en förälder kan känna att hen gjort ett bra jobb är när barnen får sina behov tillfredsställda. KKK, inte grabbarna med huvorna nu, utan Kompromisser Konsekvenser ock Kärlek – du har mig veterligen inte lyckats begåva dig med någon av dessa. Kompromisser – nä, mitt, mitt, mitt, jag vill ha! Konsekvenser – är det såna man ska komma undan? Kärlek då – självklart, det finns bara en drottning!


Kanske en liten förklaring är på sin plats?

När jag kommit till fråga 10,11,12 kände jag hur mina svar blev allt mer strömlinjeformade och subjektiva, jag höll på att tappa min distans till påhoppen. Varför låter man sig bli engagerad på en emotionell nivå med en person som inte har nått annat syfte med sina påståenden än att just dra igång en känslostorm hos det tilltänkta offret? Dra igång nått som gör dig affekt bara för att sedan kunna peka på dig och säga till alla runtomkring:
– “titta nu, vad var det jag sa”
Så varför kallade jag detta inlägg för Hoovering?
Brukar man inte säga att man då vill snärja det tilltänkta offret med smicker eller skuldkänslor?
Jodå, men att trycka på konflikt knapparna kan ha samma syfte. Ett sådant beteende bara är ett annat sätt att dra in någon tillbaka in i konflikten, Är man redan affekt är det väldigt svårt att låta bli att besvara så pass grova påhopp, det är hela tanken bakom beteendet, att blossa liv konflikten igen och börja ännu ett varv runt ekorrhjulet igen och igen och igen, in absurdum.
– Jag svarade således inte på hennes brev då. Mitt svar i efterhand är bara en demonstration av hur det brukar gå till i ett infekterat “förhållande” där den ena parten ständigt kräver mera konflikter
– därför anser jag att inget barn ska behöva växa upp med en sådan förälder. Om jag får frågan till varför jag inte tror att ett samarbete är möjligt måste jag således svara: Det behövs två föräldrar eller läs gärna vuxna individer för att man ska kunna samarbeta. När den ena parten istället är kroniskt tävlingsinriktad och inte ser sina egna barn som nått annat än pjäser i ett spel, aldrig kompromissar eller har något igenkänningsbart konsekvenssystem. Då kan parten inte heller klassas som en ansvarsfull förälder. 

 


 

L
I
N
G
1997

Vem är Mariola (108)

image

detta hände 1997, detta är också nått som Barbara alltjämt använt som ett "rött skynke"

Feb 7, 1997
Se bilagan Feb 7, 1997
2007

Galenskap från förr (59)

image

Hittade en inspelning från 2007, kan bara konstatera att det inte var annorlunda då. Lika dåligt humör och brist på ansvarstagande redan då. Det jag minns av den här var att jag ville ha ett råd av henne, hon brukade alltid stoltsera med att...

Aug 1, 2007
Se bilagan Aug 1, 2007
2015

Julen 2015 (57)

image

Vi var nog en hyfsat funktionell familj en gång i.a.f. Det fanns julklappar, det fanns julmat och vi fuskade i monopol, som ingen av oss orkade ta reda på hur man ska spela enligt reglerna. Skit samma det var kul i.a.f. En sarkastisk pappa och en...

Dec 24, 2015
Se bilagan Dec 24, 2015

Introduktion och en mera överskådligt lista

image

Lista med länkar samt en liten introduktion till hur man ska se undertexter

Dec 31, 2015
Se bilagan Dec 31, 2015
2016

Antiprofilbilden (113)

image

Det är tydligen inte alls svårt att trampa någon på tårna, och det spelar visst mindre roll att man gjorde det helt oavsiktligt

May 3, 2016
Se bilagan May 3, 2016

Locket på (56)

image

Hur löser man en konflikt ifall man får truten tilltäppt varje gång man försöker komma nånvart

Jun 19, 2016
Se bilagan Jun 19, 2016

Träffar Anastasiia (51)

image

Det var bara en sån där grej som man inte förväntar sig ska hända, jag hade nu varit officiellt separerad från Barbara i trå år, jag hade dock inte frånsagt mig ansvaret att vara till hands när det gällde alla de saker som krävdes för...

Jul 17, 2016
Se bilagan Jul 17, 2016

Dag 4 - Första misstanken (52)

image

Jag räknade fram till att jag ringt Barbara nästan lika frekvent som jag brukade göra, mest för att "Barbabag" nån gång skulle bli klart

Jul 21, 2016
Se bilagan Jul 21, 2016

Frejas logik (20)

image

Inspelat telefonsamtal med Barbara och Freja dagen innan Frejas 10-e födelsedag

Aug 3, 2016
Se bilagan Aug 3, 2016

Ida lånar lokalen (50)

image

Samtalet där jag ringde tillbaka för att jag trodde nått hade hänt, det visade sig dock att detta bara var ett Barbatrix igen.

Aug 16, 2016
Se bilagan Aug 16, 2016

Ny tjej (30)

image

ny tjej, det ska inte vara sånt här, punkt!

Aug 20, 2016
Se bilagan Aug 20, 2016

Lite middag i Nynäshamn (26)

image

Aug 28, 2016
Se bilagan Aug 28, 2016

Berätta aldrig för en n..(31)

image

Berätta aldrig för en narcissist att hen är en narcissist

Sep 9, 2016
Se bilagan Sep 9, 2016

Gaslightning (53)

image

När man inte vet vad som döljer sig bakom agendan så blir det som i "gaslightining". Man ser att nått är galet men man börjar ifrågasätta sig själv istället, då svaret på frågan känns för overkligt för att verka trovärdigt.

Sep 15, 2016
Se bilagan Sep 15, 2016

Födelsedag på akuten (34)

image

14 års dagen som slutade på akuten istället. Om inte det vore nog så tyckte Barbara att detta även var ett utmärkt tillfälle ett visa barnen att deras far inte bryr sig.

Sep 19, 2016
Se bilagan Sep 19, 2016

Planering (29)

image

Innan man gör slag i saken måste man helst ha en plan, Barbara hade snickrat på sin länge

Sep 22, 2016
Se bilagan Sep 22, 2016

Lossas bryta upp (27)

image

Hur gör man ifall man vill vara med någon och när ens ex. fortfarande tror att hon har nått att säga till om?

Nov 15, 2016
Se bilagan Nov 15, 2016

Skolprojekt (21)

image

Skolprojektet som jag hjälpte Ida och Hugo med, ett försök att inspirera till skolarbete, jag hjälpte dem bara med lite grafik,de gjorde allt annat själva

Dec 9, 2016
Se bilagan Dec 9, 2016

Världens bästa mamma (55)

image

Att Ida inte har nån lust att komma hem är tydligen mindre viktigt än att hennes mamma också får sin beskärda del av kakan, se vad man kan åstadkomma med lite drama

Dec 22, 2016
Se bilagan Dec 22, 2016

Introduktion och en mera överskådligt lista

image

Lista med länkar samt en liten introduktion till hur man ska se undertexter

Dec 31, 2016
Se bilagan Dec 31, 2016
2017

Uppgörelsen med golfklubban (74)

image

Lite överdriven polisanmälan var det här, igen

Jan 2, 2017
Se bilagan Jan 2, 2017

Ida behöver hjälp (109)

image

Hur hård ska man vara mot barn? ska man ändå inte ha deras bästa i fokus i första hand

Jan 18, 2017
Se bilagan Jan 18, 2017

Freja är skitstressad (61)

image

- medans hennes mamma har kalas

Feb 8, 2017
Se bilagan Feb 8, 2017

Dagen D (11,12,13,14 & 15)

image

Här kan man fråga sig vad som egentligen var planerat från början, Barbara hade i.a.f. den dåliga smaken att supa sig ganska ordentligt full redan på eftermiddagen den 31-03-17. Tyvärr fungerade inte inspelningen i min telefon helt 100% den...

Mar 31, 2017
Se bilagan Mar 31, 2017

Drottninggatan (19)

image

En vecka efter dagen D ringde jag upp Ida, jag visste att hon gärna hängde vid plattan och i dessa kvarter och när hela Stockholm stannade och höll andan efter att en dåre kommit på ett nytt brutalt sätt att framför en lastbil på. Jag ville...

Apr 7, 2017
Se bilagan Apr 7, 2017

Trakasserad igen (44)

image

Den här råkade jag komma över, ännu ett tydligt exempel på en Barbara som uppmuntrar sina barn till att alliera sig med henne mot den yttre fienden. Hon kommer säkert hävda att hon bara var rädd, vi som har lite distans till verkligheten...

Apr 14, 2017
Se bilagan Apr 14, 2017

Varför kvinnor anmäler men (75)

image

Man kan ställa frågan till varför många kvinnor gärna och frekvent ringer och påkallar polis, finns det en riktig anledning tro?

May 24, 2017
Se bilagan May 24, 2017

Packad Ida (08)

image

Saker som cirkulerar på nätet och som Barbara inte ser som ett så stort problem. Vet inte exakt datum då dessa är tagna men en rätt så kvalificerad gissning är Maj-Juni 2017. Vilket i praktiken betyder att Ida inte hunnit fylla 15 år när...

May 30, 2017
Se bilagan May 30, 2017

Involvera barn i vuxensaker (62)

image

Att involvera barn i ett vuxendilemma, eller att kidnappa deras konton, inga solida bevis men med tanke på vad som poppat upp på dessa med jämna mellanrum så får jag en känsla att det inte barnen själva som håller i alla trådar.

Jun 5, 2017
Se bilagan Jun 5, 2017

Hemligt nummer (54)

image

Jag är så gott som helt säker att jag uttryckligen bad alla inblandade om att Barbara inte skulle ha mitt nya nummer, jag ville undvika att konflikten skulle eskalera mera bara för att hon skulle kunna göra sina utfall den vägen också

Jun 13, 2017
Se bilagan Jun 13, 2017

Hon är sig lik (46)

image

Snälla, snälla, snälla – finns det verkligen inte nån duktig psykolog där ute som skulle kunna förklara för mina barn vad deras mamma är för sort? Att nått sådant åker ut i flödet på sociala media är väl nästan på gränsen till...

Jun 20, 2017
Se bilagan Jun 20, 2017

Hoovering (71)

image

Varför skriver man sådana "kärleksbrev" ifall man är ärlig med sitt uppsåt?

Jul 2, 2017
Se bilagan Jul 2, 2017

Ny bottennivå? (42)

image

Jag tänkte så här, att jag visst måste berätta om det här för dig. SVT ska göra ett program “om våld i nära relationer” och vi ska delta där. Jag vet ännu inte när, men när jag vet själv så får du också reda på det. Det vore...

Jul 26, 2017
Se bilagan Jul 26, 2017

Droger? - prova på du, det gjorde jag (63)

image

Drogliberala morsan, jag har ju hört och sett Barbaras inställning till att en då inte ännu 15-årig dotter använder sig av droger

Jul 27, 2017
Se bilagan Jul 27, 2017

Jocke Långhår (43)

image

En rätt oskyldig grej kan man tycka, men som det ser ut inte en isolerad incident. Ska den här "människan" verkligen vara den som är huvudansvarig för att mina barn växer upp till ansvarsfulla vuxna?

Aug 11, 2017
Se bilagan Aug 11, 2017

Kompisförslag, 15 st (32)

image

Jag tror att ungarna vid det här laget höll med Barbara om att sånt är ok, Ida trodde i.a.f. att det var jag som låg bakom detta.

Aug 18, 2017
Se bilagan Aug 18, 2017

Anastasiias kompisar (36)

image

När man gör nått så pass privat som att man tar några bilder på varandra av typen "mindre kläder" så gör man detta som regel för att man tycker sån är kul själv, inte för att man vill skylta med dessa överallt, detta var tämligen...

Aug 24, 2017
Se bilagan Aug 24, 2017

Nya Facebook kompisar (72)

image

Rätt logiskt ifall man vill jäklas med någon - rätt omoget om man ska vara förebild för barn

Aug 24, 2017
Se bilagan Aug 24, 2017

Bara myndigheter att frukta (47)

image

Sep 9, 2017
Se bilagan Sep 9, 2017

Hämta bilen mitt i natten (64)

image

Jag vet inte hur själva upphämtningen av "Barbaras bil" gick till i praktiken, men jag vet att barn var involverade...

Sep 10, 2017
Se bilagan Sep 10, 2017

Telefonen, närå, eller kanske (49)

image

Nu får du faktiskt bestämma dig.

Sep 12, 2017
Se bilagan Sep 12, 2017

F.d. Arbetsgivare (37)

image

Alla vuxna, gillar ibland leka vuxenlekar, men så råkade Barbara få tag i telefonen med alla konton öppnade

Sep 19, 2017
Se bilagan Sep 19, 2017

Nakenbilder igen (45)

image

Sep 19, 2017
Se bilagan Sep 19, 2017

Hemma hos Farmor (09,10,24 & 25)

image

Av en slump sprang jag på Ida, Ganska plötsligt ville hon komma mycket närmare sin farmor, de hade tydligen redan träffats några gånger innan den dagen då jag glömde mina glasögon där. Det var en ganska fjättrad unge som jag och...

Sep 21, 2017
Se bilagan Sep 21, 2017

Privat hemsida! (35)

image

Sep 22, 2017
Se bilagan Sep 22, 2017

Ida slåss igen (22)

image

Film från mina kameraglasögon på parkeringsplatsen där jag försökte få till en förlikning med Ida.

Oct 14, 2017
Se bilagan Oct 14, 2017

Flying monkey IV (68)

image

Jag behåller gärna min uppfattning om Frida för mig själv, detta är dock en person som lika gärna skulle kunna ha vit käpp och ledarhund

Oct 23, 2017
Se bilagan Oct 23, 2017

Migrationsverket (38)

image

Oct 24, 2017
Se bilagan Oct 24, 2017

Påverkad och klar (69)

image

men då så, feminist javisst,  varför ens föröka förklara nått för en person som redan vet vad de vill veta?

Nov 1, 2017
Se bilagan Nov 1, 2017

Kista centrum (07)

image

Vi bestämde oss för att göra ett som vi då trodde sista medlingsförsök, det sa Barbara också att hon ville. Efter fyra timmar av ett fruktlöst malande förstod vi att den ända lösningen som Barbara kunde tänka sig att acceptera, var att...

Nov 6, 2017
Se bilagan Nov 6, 2017

Bad Anastasiia att inte lyssna på denna (73)

image

Hur klarar man säga så många otrevliga saker om en annan person på så kort tid

Nov 7, 2017
Se bilagan Nov 7, 2017

Hon ljuger så bra (48)

image

Fakta! som t.ex. summor är rätt bra att kunna använda som ett mått på sanningshalten i vad en person säger

Nov 13, 2017
Se bilagan Nov 13, 2017

Barbara den allsmäktiga (60)

image

Konsekvenser? förmågan att förstå konsekvenser, nä inte riktigt nödvändigt när man lever i en drömvärld och känner sig all jämnt omnipotent och över alla konsekvenser som finns därute

Nov 29, 2017
Se bilagan Nov 29, 2017

Kohandel med Barbara (106)

image

Kohandel, och varför man inte har nått för att kohandla med Barbara

Dec 9, 2017
Se bilagan Dec 9, 2017

SMS med Barbara (06)

image

SMS från dagen D fram till 14-12-2017

Dec 14, 2017
Se bilagan Dec 14, 2017

Introduktion och en mera överskådligt lista

image

Lista med länkar samt en liten introduktion till hur man ska se undertexter

Dec 31, 2017
Se bilagan Dec 31, 2017
2018

Partiska utredare? (23)

image

Röstupptagning av samtal med utredarna där de hävdar att jag kallar min dotter för ett monster

Jan 17, 2018
Se bilagan Jan 17, 2018

Barbaras bevis (16,17 &18)

image

Film som Barbara bifogat som bevis i mål T-9446-17, som enligt mig påvisar bristande förmåga att vara en förälder.

Feb 6, 2018
Se bilagan Feb 6, 2018

Pepparspray? (65)

image

Vi lär väl aldrig få reda på ifall det var mamma eller moster eller vem 17 det var som tog initiativet till att utrusta Ida med en pepparspray i syfte att skydda sig mot sin far, men det spelar egentligen ingen roll nu, Ida har åkt på sin...

Mar 19, 2018
Se bilagan Mar 19, 2018

Ett års firande (39)

image

Barbara hade väl den dåliga smaken att först ljuga för polisen och försöka få dem att bura in mig, sen ett år efter det fira på det här viset- alltså, ett år efter dagen D

Mar 31, 2018
Se bilagan Mar 31, 2018

Barbaras ombud (03)

image

Ett förlikningsbud till, typ 4 eller 5 i ordningen beroende på hur man räknar, dock lät hon meddela att go'da yxskaft fortfarande är ståndpunkten.

May 3, 2018
Se bilagan May 3, 2018

sex meddelanden (02)

image

En arg Barbara ville framföra att hon inte alls är hotfull

May 18, 2018
Se bilagan May 18, 2018

Ett förtal kanske? (40) K774756-18

image

K774756-18 anmäld - Råkade komma över den här ganska nyligen, men jag misstänker att den inte är den enda i sitt slag.

May 25, 2018
Se bilagan May 25, 2018

Två till då, lite elakare (04)

image

Som svar på mitt försök att medla fick vi detta istället

May 30, 2018
Se bilagan May 30, 2018

Barbaras krigsförklaring (28)

image

Och så vässar vi till det lite till

Jun 2, 2018
Se bilagan Jun 2, 2018

Övergrepp i rättssak (66) K693313-18

image

Ida är tydligen en riktigt duktig lite soldat i hennes mammas armé. Att skicka in ett barn och låta ett barn bli inblandat i nått som det då finns risk blir klassat som "övergrepp i rättssak" Är detta sättet som en ansvarsfull vuxen...

Jun 4, 2018
Se bilagan Jun 4, 2018

Yttrandefriheten? (67)

image

Jodå, jag lade upp en youtube video och reaktionen lät inte vänta på sig. Jag har där emot lite svårt att se vilket samband dessa skulle ha till Barbara Broddlinder

Jun 24, 2018
Se bilagan Jun 24, 2018

Förtal & olaga hot (58)

image

Då har vi samlat på oss 4 st youtube filmer, eftersom kanalen inte längre är tillgänglig kan jag bara gissa att det är dessa fyra som Barbaras anmälningar gäller. Jag har dock lite svårt att hitta det som hon anmärker på i dessa...

Jun 28, 2018
Se bilagan Jun 28, 2018

Medlingsförsök med barnen (33)

image

Ett sista tappert försök att komma till talls med ungarna, båda två och även Hugo (som också bor där) men det blev lite hursomhelst med det, antar att de ser Shrek när de ser mig, eller en förvrängd variant på temat. Det låter som att...

Jul 2, 2018
Se bilagan Jul 2, 2018

Eminem biljetter (41)

image

Inget som Barbara egentligen har att skaffa med, men det finns belägg att tro att även den här konserten använde på ett synnerligen skickligt sätt för att bredda klyftan mellan mig och Ida.

Jul 2, 2018
Se bilagan Jul 2, 2018

Svarsbervet (70)

image

Vi gör även denna tillgänglig för berörda parter

Aug 8, 2018
Se bilagan Aug 8, 2018

Att betala för sig (102)

image

Denna kommer att kosta henne företaget, d.v.s. om hon gå vidare med den - vilket jag är 99% säker att gör

Aug 13, 2018
Se bilagan Aug 13, 2018

min teori (100)

image

Inte vad man skulle kunna kalla för ett bevis i laglig mening, dock en förbannat bra beskrivning av vad som pågått bakom min rygg under hela förhållandet egentligen

Aug 19, 2018
Se bilagan Aug 19, 2018

Några små kommentarer (101)

image

En stilla undran, tänk om domstolen faktiskt tycker att hon är trovärdig, svårt att tro det, men man har ju sett rätt korkade domar förr, vi får inte tappa tron ...

Aug 28, 2018
Se bilagan Aug 28, 2018

Ditt ansvar tänk på det (103)

image

Jag har väl aldrig ifrån sagt mig något föräldraansvar, men att förse mig med handklovar och hävda att jag även är ansvarig för Barbaras tilltag känns något orimligt

Oct 11, 2018
Se bilagan Oct 11, 2018

Ett potpurri (104)

image

har blivit anklagad för att jag "klipper och klistrar" - den här gången är det just detta jag gjort, under okt-nov 2017 lyckades jag samla på mig lite dryg 10 timmar samtal mellan Barbara och min mamma där Barbara febrilt försökte övertyga...

Oct 30, 2018
Se bilagan Oct 30, 2018

Historien om barbabag (105)

image

Att drömma om att ha ett företag är en sak att faktiskt vara ansvarig för att det ska fungera är en annan nivå, då kan det bli otäckt

Nov 4, 2018
Se bilagan Nov 4, 2018

Girighet (107)

image

Tänk om den egentliga orsaken till att hon manipulerat en hel omvärld ( inklusive sina egna barn ) inte alls handlar om något annat än lite gammal "hederlig" GIRIGHET ? - typ ett hus för c.a 5 000 000.- kan det vara orsaken till allt hon...

Nov 5, 2018
Se bilagan Nov 5, 2018

Anastasiia's Personliga Brev (05)

image

Anastasiia ville bidra med en sak

Nov 26, 2018
Se bilagan Nov 26, 2018

Facebook kompisförfrågan (110)

image

6:17  följande morgon att det en dylik på min sida

Nov 29, 2018
Se bilagan Nov 29, 2018

narcissistisk personlighetsstörning (112)

image

Kan vem om helst ställa ut en sådan diagnos ?

Nov 30, 2018
Se bilagan Nov 30, 2018

Umgänge enligt soss. (111)

image

Detta kan innebära att Bo skickar kort till barnen och uppmärksammar högtidsdagar.

Dec 24, 2018
Se bilagan Dec 24, 2018

Introduktion och en mera överskådligt lista

image

Lista med länkar samt en liten introduktion till hur man ska se undertexter

Dec 31, 2018
Se bilagan Dec 31, 2018
2018